Banner

Over ons

Prime Invest Spain ontwikkelt hoogwaardige villa’s aan de Costa Blanca. Wij hebben alle kennis in huis om uw droomhuis te realiseren. We adviseren en begeleiden u gedurende het gehele bouwproces en passen dat proces waar nodig aan op uw wensen. U heeft keuze uit een breed scala aan nieuwbouwvilla’s en percelen op de mooiste locaties aan de kust van het prachtige, gastvrije Spanje. Het land waar gastronomie en klimaat een waar genot zijn!

Innovatieve ontwikkelaar

Prime Invest Spain is een innovatieve ontwikkelaar. Samen met onze gespecialiseerde partners ontwikkelen wij innovatieve woningen waarbij wij vormgeving, bouwproces en installatie tot in detail zorgvuldig uitwerken. Deze werkwijze levert betaalbare, duurzame en zuinige designwoningen op, met een hoog afwerkingsniveau. De woningen hebben een groot gebruiksgemak en een lange levensduur. Wij bieden u kortom de perfecte vorm van toekomstgericht bouwen.

Meerdere prijsklassen

Wij ontwikkelen villa’s in meerdere prijsklassen. Door de jaren heen heeft Prime Invest Spain vele unieke nieuwbouwprojecten ontwikkeld en gerealiseerd. Deze kennis hebben we gebundeld in een krachtig projectteam. Ons doel: meerwaarde creëren voor onze klanten.

Luxe, kwaliteit en duurzaamheid

De vastgoedmarkt in Spanje is de laatste jaren enorm veranderd. Het is een markt geworden waar luxe, kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Wij kiezen er daarom voor om ons uitsluitend te richten op nieuwbouwprojecten waarmee we die uitgangspunten kunnen garanderen. Een absolute voorwaarde voor ons is dat wij dit doen volgens de meest recente bouwvoorschriften en met gebruik van de nieuwste technologieën. Dat biedt namelijk het beste resultaat voor de langere termijn.

Meer weten?

Duurzame villa’s ontwikkelen in het fraaie Spanje. Dat is onze passie. Wij delen die passie graag met u! Heeft u concrete plannen voor de bouw of aankoop van een verblijf in Spanje voor eigen gebruik of als duurzame investering? Wij informeren u graag over onze mogelijkheden!


Ga naar contact

Neem vrijblijvend contact op!

Jouw naam:

Jouw e-mailadres:

Jouw telefoonnummer:

Bericht

loading